Workshops

Smudge Sticks

Smudgen is een oud ritueel dat wordt gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Het draait om het verbranden van gedroogde planten, zoals salie, lavendel, rozemarijn en meer, om negatieve energieën te verdrijven en ruimte te maken voor positieve vibraties.

Het is een krachtig en spiritueel reinigingsproces dat rust en harmonie kan brengen in zowel de fysieke als de energetische ruimte om ons heen.

Vanaf 46,-

Pittenzak

Je kent het wel, je hebt het koud of je hebt een stijve nek en dan is een goede methode een pittenzak op te warmen en het tegen je lichaam te houden waar nodig. Heerlijke ontspanning en kan zeker helpen tegen pijnverlichting. Voeg hier medicinale kruiden toe en je hebt een heerlijke wellness ervaring

 

Pittenzakken kan je voor veel verschillende toepassingen gebruiken. De warmte techniek en de koude techniek. En ze hebben allebei hun voor en nadelen.

Vanaf 46,-

Bad bundels

Een bad bundel, ook wel bekend als een ‘bad kruidenbundel’ of ‘sachet’, is een bundeltje van zorgvuldig geselecteerde gedroogde kruiden, bloemen en verschillende soorten zout die worden gebruikt om diverse rituelen, verzorgingspraktijken en zelfs het verlichten van kwaaltjes te ondersteunen.

Vanaf 46,-

Halloween

Hoe je Halloween ook wil vieren, er is altijd 1 ding wat de sfeer ten goede komt, en dat is decoratie. Je kan tegenwoordig echt veel kopen in de winkels, maar ik vind het altijd leuk om een aantal dingen zelf te maken. Helemaal naar eigen smaak en precies de stijl die ik zoek. Wij bieden 2 verschillende workshops aan, met een duur van ongeveer 2.5 uur maken we er een leuke, creatieve avond van en ga je naar huis met een unieke Halloween creatie!

Vanaf 46,-